slide7  
slide6  
slide5  
slide4  
slide3  
slide2  
slide1  

Філлер AestheFill

    AestheFill - препарат полімолочної кислоти нового покоління. Виробник: лабораторія компанії Regen Biotech (Південна Корея, Теджон).


    З роками наше обличчя втрачає молодість і колишню привабливість. Поділ клітин сповільнюється, з’являються ознаки ліподистрофії тканин, що є причиною розвитку гравітаційного птозу, втрати пружності шкіри і об'ємного рельєфу обличчя.


Основна речовина - полімолочна кислота (PLA), яка подає сигнал системі регенерації про необхідність працювати в режимі підвищеної продуктивності.

Препарат не тільки розгладить зморшки і заповнить порожнини, він ще й забезпечити вироблення нового колагену. А коли прийде час розпаду та виведення препарату, у цьому місці залишиться свій новонароджений колаген.



    Показання до застосування філлера:

ліподистрофія обличчя, шиї, декольте, кистей рук;

депресивні ділянки обличчя (запалі щоки, вилиці, носослізна борозна);

глибокі зморшки і складки;

в'ялість шкіри обличчя і тіла;

атрофічні рубці, постопераційні порожнини (ліпосакція);

асиметрія обличчя;

збільшення об’єму губ;

скульптінг обличчя.


    Протипоказання:

локальні запальні процеси в зоні передбачуваного впливу препарату;

герпес в активній фазі;

знижене згортання крові і гемофілія;

cхильність до появи келоїдних рубців.


ЦІНА: 1 мл = 2000 грн.


Основний ефект - стимулювання вироблення колагену, що природним шляхом зменшує зморшки, наповняє та зберігає, втрачений з віком, об’єм м'яких тканин.

Відразу після процедури, AestheFill успішно надає об’єму депресивним ділянкам, а протягом року і більше за рахунок стимуляції росту волокнистого шару дерми, посилення синтезу еластину та колагену фібробластами, відбувається омолодження шкіри обличчя і тіла. AestheFill знову запускає процес природної регенерації шкіри, який добре працює в молодості, але з роками починає сповільнюватися і давати збої.

Омолоджуюча дія AestheFill досягається за рахунок чудових властивостей полімолочної кислоти. Після введення в шар дерми, препарат, забезпечивши моментальний ліфтинговий ефект, досить швидко, за 3-4 місяці резорбується тканинами організму, але це не говорить про швидке закінчення його клінічного ефекту. Полілактозна кислота служить потужним стимулятором синтезу гіалуронової кислоти фібробластами сполучної тканини людини. І цей стимулюючий ефект діє більше 12 місяців. При цьому, організм отримує власну гіалуронову кислоту, яка синтезується саме в тому місці, яке потребує косметологічної корекції.

Тривалість ефекту - 24 місяці.

Безпека - препарат органічний, він повністю розкладається через короткий час на воду і цукор й виводиться з організму. Схвалений управлінням з контролю за продуктами харчування та ліками США. (Сертифікати KFDA)

Сумісність з процедурами: нитковий ліфтинг (нитки PDO і нитки PLA) і ботулотерапіі.

Авторизація