slide7  
slide6  
slide5  
slide4  
slide3  
slide2  
slide1  

MESOSCULPT™ C71 – корекція жирових відкладень без хірургічного втручання

MESOSCULPT™ C71 - біологічний ліпомодифікатор для обличчя та тіла, новаторський ін'єкційний метод корекції локальних жирових відкладень без хірургічного втручання.



    Препарат має комплексну багатофункціональну дію, спрямовану на регуляцію метаболічних процесів на клітинному, внутрішньоклітинному і тканинному рівнях у всіх шарах шкіри - від епідермісу до гіподерми.

    Унікальність MESOSCULPT™ C71 полягає в його специфічній дії на клітини жирової тканини. Вперше ефект досягається не за рахунок загибелі клітин, а за рахунок збереження їх життєдіяльності.






Механізм дії MESOSCULPT ™ C71 спрямований на регуляцію всіх трьох процесів метаболізму адипоцитів:


MESOSCULPT™ C71 – корекція жирових відкладень без хірургічного втручання



































    Завдяки унікальному компоненту Lipo Block ХР2 відбувається спалення білих жирових клітин (адипоцитів), клітина зменшується в розмірах, перестає накопичувати жири, кількість мітохондрій збільшується, структура їх змінюється, вони здійснюють ліполіз на місці, з вивільненням активної теплової енергії. Фенотип адипоцитів змінюється. Білі адипоцити починають трансформуватися в клітини, які подібні до бурої жирової тканини. Саме вони вважаються «корисним жиром», який не накопичується, а, навпаки, спалюється з утворенням тепла, необхідного для захисту внутрішніх органів. Токсичні та пошкоджені клітини виводяться за рахунок активного утворення аутофагосом й активації лімфо- та кровообігу, особливим запатентованим пептидом - Hexapeptide 17. Він входить до складу DRMC комплексу (гіалуронова кислота, амінокислоти, нуклеозиди, мікроелементи і вітаміни), надає дерморемодулюючий, ревіталізуючий і ліфтинговий ефекти.

Опис: MESOSCULPT™ C71 - це апірогенний, в'язкоеластичний, стерильний гель для інтрадермальних ін'єкцій.

Активні компоненти: Lipo Block ХР2™, Hexapeptide-17™

Інші інгредієнти: DRMC™ комплекс: вода, гіалуронова кислота 0,4% 1800 кДа, хлорид кальцію, тіаміндифосфат, нітрат заліза, сульфат магнію, хлорид калію, аденін динуклеотид, хлорид кальцію, фосфат натрію, амінобензойна кислота, ціанокобаламін, холін хлорид, кальциферол, фолієва кислота, міо-інозитол, лідокаїн, біотин, ніацінамід, пантотенова кислота, піридоксин гідрохлорид, рибофлавін, тіамін, менадіон, аскорбінова кислота, токоферол, ретинол, L-аміномасляна кислота,L-аланін, L-аргінін, L-аспарагінова кислота, L-цистин, L-глутатінова кислота, L-гідроксипролін, гліцин, L-гістидин, L-ізолейцин, L-лізин, L-орнітин, L-метіонін, L-фенілаланін, L-пролін, L-серин, таурин, L-треонін, L-триптофан, L-валін, L-тирозин, L-глутамін, L-аспарагін.



Коротка інструкція по застосуванню препарату

Показання до застосування:
Локальні жирові відкладення, порушення мікроциркуляції і лімфообігу, що призводять до провисання контурів обличчя.

Протипоказання до застосування:

Гострі запальні процеси (акне, герпес) або хронічні дерматози в місцях ін'єкцій;

Гіперчутливість до компонентів препарату;

Аутоімунні захворювання та / або прийом препаратів для корекції цих станів;

Постійні імпланти в зоні передбачуваної процедури;

Вагітність і лактація;

Вік молодше 18 років.

Метод введення:
Множинні інтрадермальні ін'єкції, інфільтраційна техніка введення. Голка 33 G (0,20x4 мм) вводиться на глибину 13 мм. 4-б сеансів з інтервалом 7-10 днів.

Зони введення:

Побічні ефекти:
Після введення MESOSCULPT ™ C71 можливе невелике почервоніння, набряк, легкий свербіж, які можуть тривати 1-3 дні.

Безпека препарату:
Препарат пройшов усі випробування на бактеріологічну безпеку, сенсибілізацію, токсичність, мутагенність.



Синергізм дії активних компонентів.

Авторизація