slide7  
slide6  
slide5  
slide4  
slide3  
slide2  
slide1  

APTOS nano: Делікатна корекція


Компанія Aptos представляє унікальний метод корекції делікатних зон обличчя та тіла - лінію Aptos Nano




    Aptos Nano дозволяє зробити те, що раніше здавалось неможливим: розгладити будь-яку зморшку на будь-якій, навіть дуже тонкій шкірі. Це найделікатніший із всіх малоінвазивних методів Aptos.

Мінімальний травматизм

   Aptos Nano - це система, що складається з тонкої ін'єкційної голки - провідника і ультратонкої нитки. Така структура значно спрощує процедуру корекції та робить її практично атравматичною. Гладка тонка голка з високоякісної сталі вводиться під шкіру через мікропрокол. Точкові проколи шкіри зникають дуже швидко.

APTOS nano: Делікатна корекція

Інновації та технології

   Нитки Aptos Nano мають особливу форму, рельєфну структуру і в 2,5 рази тонші, ніж звичайні шовні нитки. Як і інші продукти Aptos, вони на 100% біологічно сумісні з тканинами організму. До складу ниток входить L-молочна кислота, яка стимулює процеси відновлення клітин.

Миттєвий ефект

   Нитки створюють під шкірою підтримуючий каркас, фіксуючи тканини в потрібному положенні, тому бажаний результат проявляється відразу після закінчення процедури.

Раціональність

   Метод корекції Nano ідеально підходить жінкам й чоловікам, які звикли вести активний спосіб життя, стежать за своїм здоров'ям. Методи дозволяють провести корекцію тих зон обличчя та тіла, де вікові зміни проявляються в першу чергу, тобто там, де шкіра найбільш тонка і чутлива.

Ефективність

   Виготовлені нитки Nano з капролаку - матеріалу, що розсмоктується, який повністю виводиться з організму після закінчення року. Входить до складу продукту L-молочна кислота, що ініціює омолодження тканин на клітинному рівні. Нитки забезпечують подвійний омолоджуючий ефект: ліфтинг і цілодобову мезотерапію.




Розчинні нитки-пружинки для ревіталізації

APTOS nano: Делікатна корекція

   Нитка-пружина розроблена спеціально для корекції мімічних зморшок, розгладжує шкіру, не мігруює в латеральні зони.

   Тобто мімічні зморшки зникають, а міміка зберігає свою природність.







Розчинні кручені біоники для ревіталізації

APTOS nano: Делікатна корекція

   Дві сплетені розчинні нитки поміщені всередину тонкої голки.

   Після установки під шкіру нитки починають розплітатися, завдяки чому структура збільшується в об'ємі. Підштовхуючи шкіру зсередини, вона допомагає зморшкам розгладитися. Нитки утворюють легкий і гнучкий каркас, який надає тканинам більше пружності.










   Нитки Aptos nano дозволяють розгладити будь мімічні зморшки, зберігаючи природну рухливість шкіри в області корекції. Вони делікатно підштовхують шкіру зсередини, завдяки чому зморшки розгладжуються. Результат - чіткий ефект омолодження при повному збереженні міміки.

APTOS nano: Делікатна корекція


   Зони корекції:
1. зморшки печалі
2. носогубні складки
3. міжбровні складки
4. міжбровні зморшки


























APTOS nano: Делікатна корекція

   Зони корекції:
1. гусячі лапки
2. зморшки над верхньою губою
3. зморшки маріонетки
4. зморшки чола













APTOS nano: Делікатна корекція


   Зони корекції:
1. зона верхньої повіки
2. зона нижньої повіки
3. зморшки біля вуха
4. зморшки шиї
5. ментальна ділянка
















Авторизація