slide7  
slide6  
slide5  
slide4  
slide3  
slide2  
slide1  

Інноваційні продукти з гіалуроновою кислотою

Гіалуронова кислота (Acido Ialuronico)

    Гіалуронова кислота є полісахаридом (великі молекули цукру), який присутній у всіх видах тварин і у всіх тканинах. Він забезпечує поглинання та утримування води для збереження зволоження шкіри. З роками сонце призводить до старіння шкіри через втрату гіалуронової кислоти. Цей білок в косметиці особливо підходить для запобігання сухості шкіри обличчя, шиї і декольте.





    Всі препарати успішно дерматологічно та офтальмологічно тестовані, можуть використовуватись для чутливої шкіри. Містять консерванти та сонцезахисні фільтри останнього покоління, які дозволяють максимально наблизити дані продукти до органічних.



Крем з гіалуроновою кислотою

Інноваційні продукти з гіалуроновою кислотою

    Крем з гіалуроновою кислотою - новітня розробка для глибокого зволоження, насичення вітамінами та синергічними властивостями рослинних екстрактів всіх типів шкіри. Дія крему спрямована на покращення еластичних властивостей шкіри, мінімізацію дрібних зморшок та ефект ліфтингу. Володіє сонцезахисними властивостями. Має оксамитову консистенцію, не залишає блиску, легко поглинається, витончений аромат завдяки екстракту орхідеї, абрикосу залишає на шкірі почуття особливого комфорту.

    Крем підходить для щоденного догляду за будь-яким типом шкіри, що потребує зволоження та покращення тонусу.

   Активні інгредієнти: Гіалуронова кислота, гідролізовані протеїни пшениці, екстракт авокадо, олія абрикосових кісточок, мигдалева олія, екстракт орхідеї та кореню женьшеню, вітаміни А і Е.

   Спосіб використання: Зранку та ввечері накладати на обличчя кінчиками пальців, після процедури очистити молочком та тоніком. Особлива користь та більш виражений ефект буде досягнутий при використанні сироватки з гіалуроновою кислотою перед нанесенням крему, а також крему для очей з гіалуроновою кислотою.



Сироватка з гіалуроновою кислотою

Інноваційні продукти з гіалуроновою кислотою

    Сироватка з гіалуроновою кислотою - новітня розробка для глибокого зволоження, омолодження та ліфтингу всіх типів шкіри. Містить чисту гіалуронову кислоту в поєднанні з рибонуклеотидами в ліпосомальних оболонках. Унікальна спеціальна формула сироватки дає можливість значно покращити метаболізм шкіри, це сучасний досконалий ревіталізант для зовнішнього нанесення.

    Сироватка підходить для щоденного догляду за будь-яким типом шкіри, що потребує зволоження та покращення тонусу.

   Активні інгредієнти: Гіалуронова кислота, екстракт троянди, лимона, гамамелісу, авокадо, жолоба, мімози, огірка, гінкгобілоба, гранату, абрикосу, вітаміни А і Е, колаген.

   Спосіб використання: Зранку та ввечері накладати на обличчя кінчиками пальців після процедури очистити молочком та тоніком. Особлива користь та більш виражений ефект буде досягнутий при використанні сироватки з гіалуроновою кислотою перед нанесенням крему, а також крему для очей з гіалуроновою кислотою.



Крем для контуру очей з гіалуроновою кислотою

    Крем для контуру очей з гіалуроновою кислотою - новітня розробка для глибокого зволоження, покращення кровообігу, омолодження та ліфтингу делікатної ділянки навколо очей. Містить чисту гіалуронову кислоту в поєднанні з рибонуклеотидами в Інноваційні продукти з гіалуроновою кислотою ліпосомальних оболонках. Унікальна спеціальна формула сироватки дає можливість значно покращити метаболізм шкіри, це сучасний досконалий ревіталізант для зовнішнього нанесення. День за днем, тонус шкіри навколо очей покращується та сітка дрібних складок розгладжується, погляд стає виразнішим.

    Крем для контуру очей підходить для щоденного догляду за будь-яким типом шкіри, що потребує зволоження, покращення тонусу та зняття втоми.

   Активні інгредієнти: Гіалуронова кислота, екстракт троянди,гамамелісу, авокадо, міри,огірка, женьшеню, гранату,абрикосу, вітаміни А і Е, колаген, еластин,аденозин фосфат, гліцин,лізин, молочна, малікова та тартарова кислота.

   Спосіб використання: Зранку та ввечері накладати на шкіру навколо очей кінчиками пальців після процедури очищення молочком та тоніком. Особлива користь та більш виражений ефект буде досягнутий при використанні сироватки з гіалуроновою кислотою перед нанесенням крему, а також крему для очей з гіалуроновою кислотою.



Тонік з гіалуроновою кислотою

Інноваційні продукти з гіалуроновою кислотою

             



             

             





Молочко з гіалуроновою кислотою

Інноваційні продукти з гіалуроновою кислотою

             



             

             





   Для детальнішого ознайомлення та покупки продукції з гіалуроновою кислотою зайдіть у розділ "МАГАЗИН", лінія "Життя для шкіри" або звертайтесь за адресою: м. Львів, вул. Ніжинська 14, чи дізнайтесь деталі за тел.: (068) 184-67-58; (032) 260-14-25.

Авторизація