slide7  
slide6  
slide5  
slide4  
slide3  
slide2  
slide1  

Тредліфтинг із використанням мезониток Lead Fine Lift - інноваційне рішення всіх проблем вікової та атонічной шкіри

    У 20 років тонка шкіра - дар богів. Ніжна настільки, що оточуючим просто не віриться, що таке можливо. На ній практично не видно пор чи висипання. Вона не виблискує на спеці і в будь-якій ситуації виглядає аристократично. Але з кожним роком власницям такого типу шкіри все складніше підтримувати її в колишньому чудовому стані.

    На жаль, тонка шкіра раніше за інші типи починає покриватися мережею зморшок, втрачає ніжність і пружність, стає занадто тонкою і сухою.

    Що потрібно зробити саме зараз, щоб надовго забути про ці зморшках?
Відомо, що східні красуні здавна славилися ніжною шкірою, тонкою як пелюсток лотоса. Нова методика була розроблена в провідних клініках Південно-Східної Азії та Японії. Потрібно створити невидимий внутрішньошкірний каркас, який надає об’єм, не дозволяє тканинам провисати, попереджає утворення зморшок і зберігає Ваше обличчя молодим і красивим тривалий час.

   

    Що таке Lead Fine Lift?

    На сьогоднішній день, це найбільш оптимальна малоінвазивна процедура для ліфтингу і поліпшення стану шкіри, проведена із використанням біодеградуючого стерильного матеріалу. За допомогою процедури тредліфтингу можна досягнути миттєвого ліфтингу тканин і ремоделювання контурів обличчя й тіла. Приголомшуючий ефект омолодження відбувається за рахунок стимуляції неоколагеногенезу в глибоких шарах дерми. Саме завдяки виробленню власного колагену поліпшується стан шкіри і підвищується пружність тканин.

    Система для введення мезониток Lead Fine Lift складається із розсмоктуючих ниток з полідіоксанону і голки-провідника, на якій закріплена нитку. Після введення в шкіру мезонитка відділяється від провідника і залишається в тканинах. Полідіоксанон - полімер, що повністю деградується, біологічно інертний матеріал, зарекомендував себе протягом більше ніж 30 років застосування в офтальмологічній хірургічній практиці і в педіатричній кардіохірургії. Полідіоксанон повністю позбавлений антигенних таі пірогенних властивостей і в процесі деградації викликає лише легку місцеву тканинну реакцію. При використанні в якості шовного матеріалу мінімально травмує тканини. Він повністю біодеградується до кінця 6-го місяця після імплантації в тканини, але вже на 90-ту добу після введення в шкіру навколо цієї нитки утворюється найтонший каркас з волокон власного колагену, який надалі бере на себе підтримуючу функцію та забезпечує тривалий ліфтинг-ефект до 2 років. Голка-провідник виготовлена з високоякісної хірургічної сталі. Особливий зріз голки і її гнучкість забезпечують абсолютну безболісність введення.

    Потрібно від 1 до 3 послідовно проведених процедур тредліфтінга Lead Fine Lift, для того щоб забезпечити стійкий естетичний ефект протягом близько 2 років. Після процедури пацієнт не потребує реабілітації й може не обмежувати свою звичну соціальну активність. У більшості випадків можливе проведення маніпуляції без анестезії. При необхідності використовують топічні анестетики. Процедура тредліфтінга Lead Fine Lift має широкий спектр показань до застосування і сумісна з будь-якими естетичними процедурами та маніпуляціями (мезотерапія і біоревіталізація, плазмаліфтинг, лазерні процедури, хімічний пілінг).

Авторизація