slide7  
slide6  
slide5  
slide4  
slide3  
slide2  
slide1  

Radiesse - руйнація циклу старіння шкіри



Характерна для зрілої шкіри руйнація колагенових волокон сприяє зниженню клітинної автивності і клітинного оновленя, а також викликає зменшення синтезу білка. Radiesse є дермальним філером, який заповнює об'єм тканин, дозволяючи коректувати помірні і глибокі зморшки, а також забезпечує миттєвий ліфтинговий ефект та поліпшення якості шкіри.




До складу препарату входять мікросфери кальцію гідроксиапатиту (CaHA) і гель, які з часом повністю біодеградуються.


Механізм дії

Після ін'єкції Radiesse дає миттєві видимі результати і одночасно стимулює природне утворення колагену в шкірі. Згодом гель і мікросфери з CaHA повністю біодеградуються, залишаючи в шкірі тільки природний колаген.



1. ЕФЕКТ
Після ін'єкції Radiesse надає негайний коригувальний і ліфтинговий ефект в співвідношенні 1: 1. Носогубні складки миттєво розгладжуються, відновлюються втрачені об'єми, овал обличчя стає більш чітким.









2. ЕФЕКТ
У наступні тижні мікросфери Radiesse стимулюють вироблення колагену в шкірі, відновлюють її пружність і еластичність.









КОЛАГЕНОВІ ВОЛОКНА
Новосинтезовані колагенові волокна оточують мікросфери, які згодом піддаються природному метаболізму.









3. ЕФЕКТ
Синтезовані в шкірі колагенові волокна забезпечують довготривалий ефект, який у багатьох пацієнтів зберігається протягом року або більше. Результат залежить від індивідуальних особливостей пацієнта: віку, типу шкіри, способу життя, метаболізму і, звичайно, від зони корекції.







Radiesse пропонує безпечний і зручний метод відновлення молодості обличчя. Для корекції Radiesse достатньо одного візиту до лікаря, і результати будуть видні негайно. Крім того, Radiesse відрізняється високим профілем безпеки:
- До складу Radiesse входять біосумісні матеріали, успішно використовуються в медицині протягом більше 20 років.
- Перед введенням Radiesse немає необхідності виконувати тест на алергію, оскільки мікросфери складаються з природної речовини, що входить до складу тканин організму.
- Багаторічний досвід клінічних досліджень Radiesse свідчить про його високу безпеку, ефективність і відмінну переносимість. - До теперішнього часу в світі в естетичній медицині використано понад п'ять мільйонів шприців Radiesse.
- Поліпшення якості шкіри і ліфтинговий і ефект Radiesse зберігаються протягом року або більше без повторної корекції.
- Radiesse можна безпечно поєднувати з іншими філерами, в тому числі на основі гіалуронової кислоти.

Авторизація