slide7  
slide6  
slide5  
slide4  
slide3  
slide2  
slide1  

FillerVit - біостимуляція і біореструктуризація

    FillerVit - ефективні ін'єкційні препарати на основі низькомолекулярної гіалуронової кислоти

   Італійська компанія Italfarmacia є одним з лідерів на світовому ринку в галузі фармацевтичної промисловості. Однією з останніх розробок компанії є група ін'єкційних препаратів на основі фрагментованої низькомолекулярної гіалуронової кислоти - FillerVit. Ефективність та безпека препаратів FillerVit підтверджена численними клінічними дослідженнями і запатентованими розробками професора медицини Доктора Мауріціо Чеккареллі (Італія). Висока якість продуктів і самого виробництва регулюється європейськими протоколами безпеки з урахуванням вимог до виробництва фармацевтичних та медичних препаратів.

   Унікальність препаратів FillerVit в тому, що вони створювалися не лише як продукти для традиційного ін'єкційного застосування, але і для поєднання з дуже популярною на сьогоднішній день процедурою плазмоліфтингу (PRP).

   Так що ж таке FillerVit? Це нове покоління препаратів для біостимуляції та біореструктуризаціі дерми на основі низькомолекулярної гіалуронової кислоти, у вигляді олігосахаридних фрагментів (20 - 38 дисахаридів), метою застосування яких є активація біологічних функцій нашої шкіри.



    Fillervit В

   Медичний препарат для біостимуляції шкіри, на основі низькомолекулярної гіалуронової кислоти (олігосахаридні фрагменти 20-38 дисахаридів). Також до складу входять амінокислоти в L-формі (L-ізолейцин, L-лейцин, гідрохлорид L-лізину, L-пролін, L-валін , гліцин, L-серин, L-аланін, L-цистеїн), що забезпечує максимальну біодоступність клітинам шкіри, рН препарату 7,4. FillerVit B забезпечує моментальне зволоження і створення гідрорезервів шкіри, стимулює синтез власної гіалуронової кислоти, еластину і «молодого» колагену (третій тип).

    Результат: глибоке зволоження, відновлення пружності і тонусу шкіри, зменшення глибини зморшок, поліпшення мікроциркуляції, усунення «гусячих лапок» і «мішків» навколо очей, поліпшення кольору шкіри.

    Спосіб використання: інтрадермальні мезотерапевтичні ін’єкції.

    Курс: 4 процедури 1 раз в 7 днів; 2 процедури 1 раз в 14 днів.

    Вартість: 1 мл – 280 грн.; 1,5 мл – 350 грн.; 2 мл – 430 грн.



    FillerVit R

   Препарат для реструктуризації дерми на основі низькомолекулярної гіалуронової кислоти (олігосахаридні фрагменти 20-38 дисахаридів). До складу також входить три амінокислоти в L - формі (L-пролін, гідрохлорид L-лізин), рН препарату 5,8. FillerVit R застосовується для ущільнення дерми з утворенням колагену першого типу.

    Результат: зміцнення дерми, усунення в'ялості і атонії на віковому обличчі й тілі, досягнення потужного лифтингового ефекту.

    Спосіб використання: інтрадермальні мезотерапевтичні ін’єкції гіпотонічних зон.

    Курс: 4 процедури 1 раз в 14 днів.

    Вартість: 1 мл – 280 грн.; 1,5 мл – 350 грн.; 2 мл – 430 грн.

Авторизація